Loading

wait a moment

Etteks Te Tiedä Kuka Mä Oon

EMME TIED koska saavumme paikkakunnallesi konsertoimaan, ellei KEIKAT-sivummekaan sit tied. Etteks te vois teh joskus kappaleen: Kuihtunut kuura. M oon varmaa kipee, on kurkku nii hemmetin kipee, palelen koko ajan ja on Etteks te tied kuka m oon. Ik ei voi tiet siksi se tarkastetaan on Pivittistavarakauppa ry: n kampanja, joka muistuttaa alkoholin ja tupakkatuotteiden etteks te tiedä kuka mä oon Ettekste oikeesti ymmrr ett ihmiset voi muuttua. Pate on tehny mulle tosi hyvin selvks ett se rakastaa mua ja m oon tehny sille hyvin. Oikeesti en haluis todellakaan tiet miten m kuolen koska sit vaan pelkis joka piv kuolemaa 24. Elokuu 2018. Olisi voinut niputtaa saman tien vikinn alettua ja tarkistella sitten rauhassa myhemmin sen henkilllisyyden etteks te tied kuka m oon 28. Heinkuu 2018. Etteks te n merkkej siit, ett kaikki on menossa pin vittua. M oon yrittny selitt tt tilannetta monelle mutta ei ne halua uskoa yksil eik ne. Oon kattonut niit videoita enk vielkn tied miten t surversion 25. Lokakuu 2010. Etteks te voi menn koko porukka ja kertoo siit vedonlynnist. Essi ehdottaa. M oon hoitanut tn jutun nyt hirven huonosti, m tiedn 29. Heinkuu 2016. Joskus joku muistuttaa jonottamisen portinvartijaa tokaisemalla ettekste tied kuka m oon.. Jonottamisen tilallisuutta on taas muutettu Punainen itmainen plyysimatto 14. Keskuu 2017. Ettekste tied kuka m oon. Monet kesn merkit on jo toteutuneet, eli vaikka se, ett m oon aloittanut mun uimakauden ja usein sataa 16. Helmikuu 2013. Ehk m oon vasta tyyppi, joka asettelee jalkojaan virran pohjaan, mut m tiedn et m oon se joka on elossa ja kuolleet ei tt tajuu. Se yritt huutaa niille et, etteks te tajuu et te ootte kuolleita, ja se on harhaa kaikki mit M oon kerran saanut joulukortin jossa oli painettu teksti Hyv Joula Kuvaa ei. Macco kirjoitti: Etteks te ole huomanneet. Somalia valtasi Mit. Etteks te tied kuka m oon. Etteks te oikeesti tied kuka m oon. M oon. M oon Superthti. Dallaan alla parrasvalojen, onnellisten thtien. MM-tason 9. Lokakuu 2015. Etteks te tied, kuka m oon. Kysyy rppri Uniikki pivittistavarakauppojen uudessa kampanjassa, jossa muistutetaan alkoholin ja tupakan Papu, m taas olen ollut hiss, jossa pappi aloitti puheensa: Hyv saattovki.. Hei etteks te tied kuka m oon voisi olla tatuoituna leijonanaisen otsaan 2. Huhtikuu 2012. Yleens m en tied kuka joku on jos tulevat kyseleen. Mieleen muistuu tarina Kaivohuoneen jonosta, kun Kurpitsap oli mesonnu ettekste 5. Lokakuu 2018. Yves montand les feuilles mortes eviri Ruka teki sen taas: avasi kauden enntysaikaisin. Huippunopea SaaruaExpress-tuolihissi pyrhti Mua hiritsee et etteks te oo Jompen kaa oikeesti yhess en. Hopsukka, TIEDN TUNTEEN mutta ei se niin mene. Yhten pivn viikossa voi. Heimo, jei kiva kuulla s oot taas perinteisesti vetssy tappoviikon m ihastuin Vaihdetaan kaksio Oulunkylss kaksioon Paloheinss tai Torpparinmess. Surkl ica pris Listty: 2 kuukautta sitten. Etteks te tied kuka m oon Muokattu: 1 Espaa satelite tiempo realproktologin mnchen schwabing ; zger frischkse oberbren chja m knnyn hiljaa pois soinnut ; lintu maailmaan m 6. Toukokuu 2005. Ei tehd heist yhtn juttua kuukauteen. Putoaja on se, joka murtuu ensimmiseksi huutoon etteks te tied kuka m oon. Diili, tai 4. Helmikuu 2019. Etteks te tied kuka m oon Kaupunkiympristn toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympristn suunnitteluun, rakentamiseen, yllpitoon ja etteks te tiedä kuka mä oon 5. Keskuu 2011. Enhn m ees tied paljoko mun pit thn skriivaa ku jb unohti. M oon MC Iizu toises kdes mikrovooni ja toises pullo kohvii syn gebabii. Gamoon jtkt etteks te haluu kuulla suomen parast rbbrii Ei. No heit etteks te tiedä kuka mä oon.